«Οι Αρμένιοι πρόσφυγες στην Ελλάδα: 1922-1940»
Έκθεση φωτογραφίας στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης

 Μια ενδιαφέρουσα έκθεση ιστορικής φωτογραφίας με θέμα «Oι Αρμένιοι πρόσφυγες στην Ελλάδα 1922 - 1940» διοργανώνει στο Ψηφιακό Μουσείο Σμύρνης & Νέας Σμύρνης ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το περιοδικό «Αρμενικά», από τις 6 έως τις 31 Μαΐου.

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 

O Δήμος Νέας Σμύρνης, τηρώντας το νόμο 4235/2014, που αφορά την προστασία των κατοικίδιων ζώων, αντικατέστησε με νέες, όλες τις παλιές πινακίδες ενημέρωσης των πολιτών για τον ασφαλή περίπατο των κατοικίδιών τους.


                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

 Ο Δήμος Νέα Σμύρνης και ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης βρίσκονται πάντα δίπλα στους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας και το αποδεικνύουν έμπρακτα σε καθημερινή βάση. Σειρά αυτή τη φορά είχε η Ένωση Ποντίων «Η Μαύρη Θάλασσα» η οποία θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορού & Μουσικής που θα γίνει στην Κίνα από τις 16 έως τις 26 Μαΐου 2019.

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

1η Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης Δήμου Νέας Σμύρνης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης, από 13 έως 19 Απριλίου 2019. Περιελάμβανε διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία, Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις για την σωματική και ψυχική υγεία των πολιτών καθώς και θεματικές Ημερίδες και Διαλέξεις από εξειδικευμένους ιατρούς και ειδικούς επιστήμονες.


                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ – ΝΗΠΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020 ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οι αιτήσεις για νέες εγγραφές μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ν. Σμύρνης για το επόμενο σχολικό έτος υποβάλλονται από 20-5-2019 έως και 12-6-2019 στο γραφείο της Δ/νσης του ΝΠΔΔ, Ελευθερίου Βενιζέλου 18, 3 ος όροφος από τις 9.00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. καθημερινά.

Read more...
 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Β ́ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Συλλόγων Γονέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ..Σ. της Δευτεροβάθμιας Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής. 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Λεξιδρομίες 2019

 

Με επιτυχία διεξήχθη η δράση "Λεξιδρομίες" την Κυριακή 7/4/2019 στο σχολικό συγκρότημα 3ο - 13ο Δημοτικό. 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κολυμβητική ημερίδα στο ανακαινισμένο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο

Στις ενεργειακά αναβαθμισμένες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νέας Σμύρνης παρουσία του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννας Καρυοφύλλη, πραγματοποιήθηκε κολυμβητική ημερίδα με τη συμμετοχή των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας.


 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης προχωράει στην προμήθεια και δωρεάν διάθεση 100 οικιακών κομποστοποιητών κήπου χωρητικότητας 330 λίτρων έκαστος με στόχο την μείωση των απορριμμάτων που παράγονται κατά κύριο λόγο από την συντήρηση των ιδιωτικών κήπων και απώτερο σκοπό την παραγωγή κομπόστ για τους δημότες του.


 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 6ων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

O Δήμος Νέας Σμύρνης, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.) & η International School Sport Federation (ISF), ήταν οι διοργανωτές της Τελετής Λήξης των 6ων Παγκόσμιων Σχολικών Αγώνων Αθλητικής και Ολυμπιακής Παιδείας που διεξήχθησαν στην Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης.

 

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΙΝΩΠΗΣ

 

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού της οδού Σινώπης

                                

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                               VIDEO

 

1o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το τμήμα Χειροσφαίρισης του Πανιωνίου, διοργανώνει το 1ο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Νέας Σμύρνης υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε και της Ε.Σ.Χ.Α. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες αγοριών και κοριτσιών των Σχολείων της πόλης μας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης καθώς και στο ανοιχτό προαύλιο του ίδιου σχολείου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2132025968 - 969 - 970.

                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

«Η Ευρώπη σου»

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες αλλά και στις επιχειρήσεις χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα τους, καθώς και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην διαδικτυακή πύλη παρουσιάζονται οι πραγματικές συνθήκες διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ όσοι Ευρωπαίοι πολίτες  επιθυμούν να εργαστούν η και να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ε.Ε, αλλά και στο επιχειρηματικό κομμάτι όσες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις επιθυμούν να μεταφερθούν η να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

 

Νέα διάκριση για το Δήμο μας στον τομέα της καθαριότητας

Στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς «Verde-tec Forum», που διεξήχθη στο MEC Παιανίας από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης συμμετείχε με δικό της περίπτερο το οποίο στελέχωσαν υπάλληλοι του συγκεκριμένου τομέα.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Πλαστικά απορρίμματα, μια ευκαιρία για την οικονομία και την εργασία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Andrea Puccio του Ευγενιδείου Ιδρύματος, συζήτηση με θέμα «Πλαστικά μιας χρήσης: η επόμενη μέρα», που διοργάνωσε ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων Νέας Σμύρνης κ. Γιώργος Κρικρής.
 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Καλές πρακτικές ανακύκλωσης στα σχολεία της πόλης μας


Την Τρίτη 12 Μαρτίου έγινε ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τους μαθητές στο 6ο Γυμνάσιο της πόλης μας μετά από πρόσκληση του Διευθυντή και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, στo πλαίσιo πρωτοβουλιών Προληπτικής Ιατρικής που έχουν αναλάβει, τοποθέτησαν αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές σε καίρια σημεία της πόλης και Υπηρεσίες του Δήμου.


                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Γυναίκα στην Κοινωνία και στον Αθλητισμό

Σε μια όμορφη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Ψηφιακού Μουσείου Σμύρνης - Νέας Σμύρνης, η γυναίκα αθλήτρια – προπονήτρια – Ολυμπιονίκης τιμήθηκε για ακόμα μία φορά για την προσφορά της, την αριστεία της και την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό.

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Φροντίζουμε τα αδέσποτα


Έχουμε αρχίσει να τοποθετούμε ταΐστρες σε διάφορα σημεία της πόλης μας.Ήταν μια πρωτοβουλία που χρειαζόταν εδώ και καιρό γιατί καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων είτε από φιλόζωους είτε από συμπολίτες μας που θεωρούν ότι η σίτιση των αδέσποτων αποτελεί εστία μόλυνσης.

 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Άψογη η συνεργασία μεταξύ της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του τομέα Καθαριότητας - Ανακύκλωσης του Δήμου μας


H Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης αισθάνεται τόσο την ανάγκη όσο και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που στηρίζουν καθημερινά το έργο αυτό, προσφέροντας ανακούφιση στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.


 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
«  Start  Prev 123 Next  End  »

Page 3 of 3
Events of municipality of Nea Smyrni
> >
Events Calendar
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ