Τελετή εγκαινίων της νέας πτέρυγας και του νέου γυμναστηρίου του Σχολικού Συγκροτήματος της οδού Νικομηδείας

 Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση, που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος Νέας Σμύρνης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές των τεσσάρων σχολείων που συστεγάζονται στο μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της πόλης μας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια των νέων αιθουσών διδασκαλίας και του νέου γυμναστηρίου του Σχολικού Συγκροτήματος της οδού Νικομηδείας.

 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Βράβευση εισαχθέντων στα ΑΕΙ/ΤΕΙ της χώρας
και αριστούχων αποφοίτων έτους 2018

 O Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέας Γενιάς και Καινοτομίας Μαριέττα Μπακαλοπούλου σας καλούν στην εκδήλωση βράβευσης των εισαχθέντων στα ΑΕΙ της χώρας και των αριστούχων αποφοίτων του έτους 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου(Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο).
 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

6η Πρότυπη Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 6ης Πρότυπης Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου, που διεξήχθη στο Δήμο Νέας Σμύρνης, 14 έως 16 Δεκεμβρίου 2018.
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

 Αγαπητοί πολίτες, σάς ενημερώνουμε, ότι από τη Δευτέρα 17/12/2018 θα γίνει νέα διανομή αγαθών μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για ακριβή ημερομηνία,ώρα και τόπο παραλαβής με σχετικό μήνυμα στο κινητό τους (sms).

 

                                  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 

ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ

O Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης

Πραγματοποιήθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου 2018, τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης που βρίσκεται Ελευθερίου Βενιζέλου 18, στον 2ο όροφο.Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πατήρ Ιωάννης και η κορδέλα των εγκαινίων κόπηκε από την αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο της πόλης μας Σταύρο Τζουλάκη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστου Καπάταη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής Νότη Γιατζίδη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, όλων των εργαζομένων στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και ωφελούμενων από τη συγκεκριμένη Κοινωνική Δομή.

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “POPULART” - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑΣ

Ο Δήμος πραγματοποιεί Σεμινάρια Ψυχολογίας με τίτλο: ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


                                 Πληροφορίες ΕΔΩ

 

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας που θα γίνουν αύριο, 12 Δεκεμβρίου, σας παραθέτουμε περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία και τη δομή τους.


                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

              ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

Στολίζουμε με ανακυκλώσιμα υλικά

Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο του « Φεστιβάλ Παιδείας», υλοποιεί την δράση «Εικαστική Ανακύκλωση» σε πάρκα της Νέας Σμύρνης.
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 
 

 

                                       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 

Συμμετοχή του Δήμου μας σε θεματικό συνέδριο για τα ΚΕΠ Υγείας

Στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα το 1ο θεματικό συνέδριο του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τίτλο "Ο Ρόλος των Κέντρων Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας στους Δήμους".                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

 Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κινηματογράφου Σπόρτιγκ έγινε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο Απολογισμός του Έργου της Δημοτικής Αρχής... Σεπτέμβριος 2014 – Σεπτέμβριος 2018... από τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη.
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (Σ.Δ.Ο.Π.Σ.) / e-synallages

 O Δήμος Νέας Σμύρνης στοχεύοντας στην άμεση εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολιτών δημιούργησε το Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων με κωδική ονομασία e-synallages. Αποτελεί ένα σημείο απρόσκοπτης και αδιάλειπτης εξυπηρέτησης, όπου κάθε συναλλασσόμενος μπορεί να έχει ενημέρωση για τις οικονομικές του συναλλαγές με το Δήμο.

 

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το λογότυπο του Δήμου Νέας Σμύρνης

To νέο λογότυπο του Δήμου Νέας Σμύρνης είναι φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Βάσσο Καπάνταη, γλυπτά του οποίου κοσμούν την Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης.

                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Events of municipality of Nea Smyrni
> >
Events Calendar
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ