Ο Δήμος μας δίπλα στους υποψήφιους φοιτητές

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η ενημερωτική συνάντηση των υποψηφίων σε ΑΕΙ- ΤΕΙ με τους υπεύθυνους Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΚΕΣΥΠ Καλλιθέας προκειμένου να ενημερωθούν σωστά για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου μας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Σμύρνης σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και σημαντική για την υλοποίηση των επαγγελματικών στόχων των παιδιών στιγμή.

                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και το Κ.Ε.Π Υγείας διοργάνωσε ημερίδα με θέμα:
«Κατάθλιψη… Τι πρέπει να ξέρουμε;»

 

 

                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


 

Πρόσκληση για την Τελετή Απονομής Βεβαιώσεων Εισήγησης και Παρακολούθησης

Ο ∆ήμαρχος Νέας Σμύρνης σας προσκαλεί στην Τελετή Απονομής Βεβαιώσεων Εισήγησης
και Παρακολούθησης Των προγραμμάτων ∆ια Βίου Μάθησης Ενηλίκων που πραγματοποιήθηκαν στην
πόλη μας, την Tρίτη 26 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00 στην Αίθουσα ∆ημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης
(2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης). 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟ-ΝΗΠΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

Μια όμορφη, και ιδιαίτερα διδακτική για μικρούς και μεγάλους, γιορτή των τμημάτων των προ-νηπίων πραγματοποιήθηκε στο δροσερό κήπο της Εθνικής Στέγης με αφορμή την καλοκαιρινή γιορτή του σταθμού. Οι μικροί μας φίλοι, μέσω της «Ειρήνης» του Αριστοφάνη, γέμισαν το παιδικό τους θεατράκι με σκηνές από την Αρχαία Ελλάδα                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Ε.Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

H Περιφερειακή Επιτροπή Ε.Ε.Σ. και τα Τμήματά της, Νεότητας και Εθελοντών Σαμαρειτών, διοργανώνουν, το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 7.45 μ.μ., στην Κεντρική Εξέδρα του Άλσους Νέας Σμύρνης, την εκδήλωση – δράση:
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Φιλόδημος ΙΙ»: Πανέτοιμος ο Δήμος μας για την υποβολή προτάσεων ένταξης σε προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών

Ο Δήμος μας προσπαθεί συνεχώς να αξιοποιεί πλήρως όλα τα προγράμματα χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών. Για το λόγο αυτό υπέβαλλε άμεσα, και χωρίς τη χρήση παρατάσεων, αίτηση ένταξης στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΟΣΤΩΝ

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.00, στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης, ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο πολυχώρο «Πλοήγηση», διοργανώνουν εκδήλωση και μουσική βραδιά για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της νεολαίας της πόλης μας για τη Δωρεά Μυελού των Οστών.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώνουμε σε εβδομαδιαία βάση για διάφορα χρηστικά ζητήματα που αφορούν το Δήμο μας προκειμένου να μην ταλαιπωρήστε άσκοπα με τα «γραφειοκρατικά» και να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων                                
Τοποθέτηση κάδου για μπάζα

 

Συναυλία-Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης και τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη διοργανώνουν μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα, με την συμμετοχή του ίδιου του συνθέτη, την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο τους Άλσους Νέας Σμύρνης, με ελεύθερη είσοδο. Στη συναυλία συμμετέχει  ο τραγουδιστής Θάνος Ολύμπιος και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Χουρδάκη, με τη συνοδεία τετραμελούς ορχήστρας. Την εκδήλωση  παρουσιάζει ο συγγραφέας, Κώστας Παπασπήλιος.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΤΛΑΣ

Η Νέα Σμύρνη, η πόλη που αγαπά και στηρίζει τον αθλητισμό, υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο το FINAL FOUR του 21ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ 2018                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ2/2018

 

 

 

                                    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

Η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ.Κριάρη–Κατράνη Ισμήνη, εισηγήτρια στο ΣΥΛΑΠ

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, είχαμε την τιμή και την χαρά να υποδεχθούμε την Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κυρία Κριάρη – Κατράνη Ισμήνη,η οποία, στο πλαίσιο της θεματικής «Γυναικολογία και Ιστορία της Ελληνικής Ιατρικής» του ΣΥΛΑΠ, μας παρουσίασε την εισήγησή της με θέμα «Βιοηθικά Ζητήματα στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή».                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

 Η 14η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος.                          
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ 2018

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ από 9:00 έως 13:00

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ - ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ από 9:00 έως 13:00
                        

                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

«Η Κοινωνία της Νέας Σμύρνης αγκαλιάζει την Κοινωνία των Εθνών»

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία και υπό την αιγίδα του επίτιμου προξενείου της Αιθιοπίας στην Ελλάδα συνδιοργάνωσαν στο Άλσος Νέας Σμύρνης εκδήλωση για παιδιά από την Αιθιοπία που έχουν υιοθετηθεί από Έλληνες γονείς.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΔΑΠ

Τα ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης καλωσόρισαν το καλοκαίρι διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία αντίστοιχες γιορτές στις 3 δομές των ΚΔΑΠ στο 7ο Δημοτικό σχολείο , στο 12ο Δημοτικό σχολείο και στο 4ο Δημοτικό – Αγίος Ανδρέας Νέας Σμνύρνης
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ώρα 19:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης (2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης)
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                     ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

 

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Νέας Σμύρνης για την περίοδο 2018 – 2019 μέσω ΕΣΠΑ

 

Η έναρξη των εγγραφών πραγματοποιείται από Πέμπτη 14-06-2018, από τις 8:30–17:30, εκτός Σαββατοκύριακου..                          
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 
 

 

                                       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 

STOP στα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα

Το πρώτο εξάμηνο του 2018 η Υπηρεσία Καθαριότητας έχει περισυλλέξει 78 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από τις γειτονιές του Δήμου μας σε μια προσπάθεια να μειώσει τις εστίες μόλυνσης, να ελευθερώσει πολύτιμες θέσεις στάθμευσης και να διευκολύνει τη ζωή των πολιτών.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                     ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

 

Γιορτές Παιδικών Σταθμών

Με τη λήξη της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς σας καλούμε στις ετήσιες καλοκαιρινές γιορτές των παιδικών σταθμών του Δήμου Νέας Σμύρνης
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Σμύρνης

Στο Δήμο μας συνεχίζεται υποδειγματικά η λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης η οποία βρήκε ζεστή ανταπόκριση κυρίως μεταξύ των παιδιών της πόλης μας που γρήγορα τη μετέτρεψαν -με δική τους πρωτοβουλία- σε κέντρο μελέτης και ανταλλαγής ιδεών.
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ψεκασμοί για την καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο μας

Ξεκίνησαν έγκαιρα οι ψεκασμοί στο Δήμο Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών σε εστίες αναπαραγωγής τους. Προτεραιότητα έχει δοθεί στους ψεκασμούς σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, σχολεία, πάρκα, καθώς και σε φρεάτια ομβρίων υδάτων.
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Με την προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Before the Flood» στην κεντρική πλατεία, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου μας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι ευχές μας στους υποψήφιους φοιτητές

Μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου μπήκαν στην τελική ευθεία των εξετάσεων εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Από καρδιάς όλοι εμείς στο Δήμο Νέας Σμύρνης σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Γιάννης Καλπούζος παρουσίασε το «Γινάτι» στον «Γαλαξία»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Γαλαξίας» η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο «Γινάτι, ο σοφός της λίμνης».
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

5 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Μέσα από διαφορετικές δράσεις και πρωτοβουλίες συνεχίζουμε την προσπάθεια για ευαισθητοποίηση σχετικά με τα θέματα της ανακύκλωσης καθώς παραμένει βασικός μας στόχος η αύξηση των ποσοστών που καταλήγουν είτε στα σπιτάκια είτε στους μπλε κάδους.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και η Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας, με την υποστήριξη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Σμύρνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονέων την 1η Ιουνίου διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα:
«Η οικογένεια ονειρεύεται, η οικογένεια νοσεί, η οικογένεια ξεπερνά»                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Συνεχίζεται με επιτυχία η λειτουργία του Γραφείου Επιχειρηματικότητας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος). Η συνεργασία του Δήμου μας με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.) για τη λειτουργία του συγκεκριμένου γραφείου στην πόλη μας σκοπό έχει την υποστήριξη των Νέων Επιχειρηματιών της Νέας Σμύρνης στα πρώτα τους βήματα.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

2η Ημερίδα Κολύμβησης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο, το Σάββατο 2 Ιουνίου, η Δεύτερη Ημερίδα Κολύμβησης που διοργάνωσε o Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης για όλα τα μέλη του προγράμματος «Κολύμβηση Κοινού».


                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
More Articles...
«  Start  Prev 12345 Next  End  »

Page 1 of 5
Events of municipality of Nea Smyrni
> >
Events Calendar
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ