ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ

 Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα γίνει με θέμα: "Διαδίκτυο και Εξαρτήσεις" στα πλαίσια της δράσης «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ» του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 18.00μμ. στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης (Ελευθερίου Βενιζέλου 87).  
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


 

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

 Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διοργανώνει απευθείας διάθεση προϊόντων “Χωρίς μεσάζοντες” στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων.
Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 21/4/19 στο κτήμα Δέγλερη στην Άνω Νέα Σμύρνη επί των οδών Ευξείνου Πόντου και Μεταμορφώσεως από τις  08:30 έως 14:00.
Βασική επιδίωξη αυτής της δράσης είναι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς και στην στήριξη των παραγωγών - αγροτών με την προώθηση ελληνικών προϊόντων.Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος                                                                   Ο Δήμαρχος
Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης


      Νότης Γιατζίδης                                                                                                   Τζουλάκης Σταύρος

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΛΑΠ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται από

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/04/2019 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 23/04/2019 (εργάσιμες ημέρες ώρες 10:00 - 14:00 και μέχρι συμπλήρωσης των τμημάτων ) στο Γραφείο Παιδείας Δήμου Ν. Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος. Τηλ: 2132025840

 

                     ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ – ΝΗΠΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020 ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οι αιτήσεις για νέες εγγραφές μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ν. Σμύρνης για το επόμενο σχολικό έτος υποβάλλονται από 20-5-2019 έως και 12-6-2019 στο γραφείο της Δ/νσης του ΝΠΔΔ, Ελευθερίου Βενιζέλου 18, 3 ος όροφος από τις 9.00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. καθημερινά.

Read more...
 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΜΕ 1/2019 ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 

Πίνακες Κατάταξης ΣΜΕ 1/2019Read more...
 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Β ́ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Συλλόγων Γονέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ..Σ. της Δευτεροβάθμιας Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής. 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Λεξιδρομίες 2019

 

Με επιτυχία διεξήχθη η δράση "Λεξιδρομίες" την Κυριακή 7/4/2019 στο σχολικό συγκρότημα 3ο - 13ο Δημοτικό. 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κολυμβητική ημερίδα στο ανακαινισμένο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο

Στις ενεργειακά αναβαθμισμένες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νέας Σμύρνης παρουσία του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννας Καρυοφύλλη, πραγματοποιήθηκε κολυμβητική ημερίδα με τη συμμετοχή των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας.


 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ενημερώνομαι, Εξετάζομαι, Ζω με υγεία!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απριλίου, ο Δήμος Νέας Σμύρνης οργανώνει Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης για τους πολίτες του.
 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης προχωράει στην προμήθεια και δωρεάν διάθεση 100 οικιακών κομποστοποιητών κήπου χωρητικότητας 330 λίτρων έκαστος με στόχο την μείωση των απορριμμάτων που παράγονται κατά κύριο λόγο από την συντήρηση των ιδιωτικών κήπων και απώτερο σκοπό την παραγωγή κομπόστ για τους δημότες του.


 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 6ων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

O Δήμος Νέας Σμύρνης, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.) & η International School Sport Federation (ISF), ήταν οι διοργανωτές της Τελετής Λήξης των 6ων Παγκόσμιων Σχολικών Αγώνων Αθλητικής και Ολυμπιακής Παιδείας που διεξήχθησαν στην Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης.

 

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΙΝΩΠΗΣ

 

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού της οδού Σινώπης

                                

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                               VIDEO

 

1o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το τμήμα Χειροσφαίρισης του Πανιωνίου, διοργανώνει το 1ο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Νέας Σμύρνης υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε και της Ε.Σ.Χ.Α. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες αγοριών και κοριτσιών των Σχολείων της πόλης μας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης καθώς και στο ανοιχτό προαύλιο του ίδιου σχολείου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2132025968 - 969 - 970.

                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

Άψογη η συνεργασία μεταξύ της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του τομέα Καθαριότητας - Ανακύκλωσης του Δήμου μας


H Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης αισθάνεται τόσο την ανάγκη όσο και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που στηρίζουν καθημερινά το έργο αυτό, προσφέροντας ανακούφιση στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.


 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Φροντίζουμε τα αδέσποτα


Έχουμε αρχίσει να τοποθετούμε ταΐστρες σε διάφορα σημεία της πόλης μας.Ήταν μια πρωτοβουλία που χρειαζόταν εδώ και καιρό γιατί καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων είτε από φιλόζωους είτε από συμπολίτες μας που θεωρούν ότι η σίτιση των αδέσποτων αποτελεί εστία μόλυνσης.

 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Αιτήσεις από Παρασκευή 22/3/2019 έως Δευτέρα 1/4/2019
Ώρες υποβολής αιτήσεις 09:00 πμ έως 13:30 μμ.
Διεύθυνση, Ελευθερίου Βενιζέλου 16, 1ος όροφος

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2132025968-969-970

Read more...
 

Η Γυναίκα στην Κοινωνία και στον Αθλητισμό

Σε μια όμορφη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Ψηφιακού Μουσείου Σμύρνης - Νέας Σμύρνης, η γυναίκα αθλήτρια – προπονήτρια – Ολυμπιονίκης τιμήθηκε για ακόμα μία φορά για την προσφορά της, την αριστεία της και την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό.

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, στo πλαίσιo πρωτοβουλιών Προληπτικής Ιατρικής που έχουν αναλάβει, τοποθέτησαν αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές σε καίρια σημεία της πόλης και Υπηρεσίες του Δήμου.


                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Καλές πρακτικές ανακύκλωσης στα σχολεία της πόλης μας


Την Τρίτη 12 Μαρτίου έγινε ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τους μαθητές στο 6ο Γυμνάσιο της πόλης μας μετά από πρόσκληση του Διευθυντή και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πλαστικά απορρίμματα, μια ευκαιρία για την οικονομία και την εργασία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Andrea Puccio του Ευγενιδείου Ιδρύματος, συζήτηση με θέμα «Πλαστικά μιας χρήσης: η επόμενη μέρα», που διοργάνωσε ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων Νέας Σμύρνης κ. Γιώργος Κρικρής.
 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Νέα διάκριση για το Δήμο μας στον τομέα της καθαριότητας

Στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς «Verde-tec Forum», που διεξήχθη στο MEC Παιανίας από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης συμμετείχε με δικό της περίπτερο το οποίο στελέχωσαν υπάλληλοι του συγκεκριμένου τομέα.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

«Η Ευρώπη σου»

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες αλλά και στις επιχειρήσεις χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα τους, καθώς και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην διαδικτυακή πύλη παρουσιάζονται οι πραγματικές συνθήκες διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ όσοι Ευρωπαίοι πολίτες  επιθυμούν να εργαστούν η και να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ε.Ε, αλλά και στο επιχειρηματικό κομμάτι όσες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις επιθυμούν να μεταφερθούν η να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

 
«  Start  Prev 12 Next  End  »

Page 1 of 2
Events of municipality of Nea Smyrni
> >
Events Calendar
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ