ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

 Αγαπητοί πολίτες, σάς ενημερώνουμε, ότι από τη Δευτέρα 19/11/2018 ξεκινά η διανομή αγαθών μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο παραλαβής με σχετικό μήνυμα στο κινητό τους (sms).
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.


 

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 
 Ξεκινάει το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του Δήμου μας, με την πρώτη δράση που είναι «Εικαστική Ανακύκλωση» με χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

 

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

«ΑΝΘΟΣ ΠΛΟΙΩΝ» στο ΑΛΣΟΣ

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα μέσα στο καταπράσινο Άλσος της Νέας Σμύρνης, διεξήχθησαν χθες τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού "Άνθος πλοίων" που φιλοτέχνησαν ο Alfredo "Libre" Gutierez και μετανάστες που ζουν στη χώρα μας. Το έργο προσφέρθηκε ως δώρο στο Δήμο μας από την Πρεσβεία του Μεξικού,δείγμα ευγνωμοσύνης των μεταναστών προς τη χώρα που τους υποδέχτηκε και τους φιλοξενεί.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

 Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 13/11/2018 ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων για τους δικαιούχους - κατοίκους της Νέας Σμύρνης.
Ως εκ τούτου, τα χρήματα θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς τους έως την Παρασκευή 16/11/2018.

 


 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ για ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟΥ Η ΚΡΙΣΗ

Αιτήσεις συμμετοχής: Γραφείο Παιδείας Δήμου Ν. Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου
16, 5ος όροφος. Τηλ: 213 2025840
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται από

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/11/2018 έως και
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11/2018 (εργάσιμες ημέρες, ώρες 10:00 - 14:00 )

 

                           ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο συνέδριο: "Ανάπτυξη Τοπικών Κοινωνιών μέσω Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής. Ο Ρόλος του Κοινωνικού Λειτουργού." που έγινε στην Κύπρο σε συνεργασία των ΣΚΛΚ, ΣΚΛΕ και ΣΕΕΚΛΚ.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 1420ού ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου η πενταμελής αντιπροσωπεία από το 1420ό σχολείο της Μόσχας, υπό την Δρ. Αντονίνα Νικολάεβα, Διευθύντρια του σχολείου και Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μόσχας, επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο Ψηφιακό Μουσείο του Δήμου Νέας Σμύρνης.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ»

 Το Δίκτυο των Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Φορέων της Λεωφόρου Συγγρού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργάνωσε, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Συνέδριο κατά το οποίο συζητήθηκαν θέματα για την ανάδειξη και την περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτιστικού αποτυπώματος, το οποίο ήδη υφίσταται και το οποίο οι εμπλεκόμενοι φορείς επιδιώκουν με δράσεις και συνεργασίες να το προβάλουν με στόχο την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών της πληροφορίας και επικοινωνίας και την δημιουργική οικονομία.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Hμερίδα με Θέμα: «Από τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ στους ΜΙΚΡΟΥΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ»

 Η Κοινωνική Υπηρεσία και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Νέας Σμύρνης σας προσκαλούν στην ημερίδα με Θέμα: «Από τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ στους ΜΙΚΡΟΥΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ» που θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17.00.
Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλλιθέας -1η Υ.ΠΕ. Αττικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας στον Πολυχώρο Γαλαξία (Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης)

                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ»  ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
«Εφηβεία από το Α έως το Ω» - Μία Ακαδημία για Γονείς

                        2η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, ώρα 17.30 – 19.30

           ΘΕΜΑ: «Εμβολιασμοί – Νέες τάσεις»


                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

 Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, για ακόμα μία φορά, αισθάνεται περήφανος για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες του. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει Δομές και Δράσεις Κοινωνικής Πολιτικής που η επιτυχία τους έχει γίνει γνωστή πέρα από τα στενά γεωγραφικά του όρια.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΡΑΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

 Ο Δήμος Ν. Σμύρνης εισάγει στο 1ο Φεστιβάλ Παιδείας νέο πρόγραμμα «Εικαστικής Ανακύκλωσης» για τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 1/11/2018 μέχρι 23/12/2018                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«ΑΝΘΟΣ ΠΛΟΙΩΝ» στο ΑΛΣΟΣ

 Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης, η Πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα, η Σχολή Καλών Τεχνών και η Μ.Κ.Ο. Za’atar διοργανώνουν τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού «ΑΝΘΟΣ ΠΛΟΙΩΝ» του καλλιτέχνη Alfredo “Libre” Gutierrez και Μεταναστών στην Ελλάδα, στις 14 Νοεμβρίου του 2018, στις 13:00, στο Άλσος Νέας Σμύρνης.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ 1420ού ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

 Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανοίγει τα σύνορά του και στο χώρο της παιδείας. Σκοπός είναι η ανταλλαγή ιδεών και δράσεων μέσα από τις οποίες τα παιδιά του Δήμου μας θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διαφορετικά συστήματα εκμάθησης, διαφορετικές κουλτούρες, γλώσσες και συμπεριφορές.
                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Σε μια ζεστή και ιδιαίτερα συγκινητική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Ψηφιακό Μουσείο του Δήμου Νέας Σμύρνης, ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης ανακήρυξε τον Πρόεδρο της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (I.P.C.) Andrew Parsons Επίτιμο Δημότη της πόλης μας.
                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΓΑΘΟΕΡΓΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΑΖΑΡΙ – ΠΑΝΗΓΥΡΙ

 Το Αγαθοεργό Σωματείο Εθνική Στέγη οργανώνει παζάρι - πανηγύρι στον κήπο της Εθνικής Στέγης την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι. Θα διατίθενται παραδοσιακά γλυκά, σπιτικά φαγητά -προσφορές φίλων του Σωματείου-. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Φιλαρμονική του Δήμου μας και το χορευτικό τμήμα του Κέντρου Νεότητας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συμμετοχή αιρετών & εργαζομένων του Δήμου Νέας Σμύρνης στο Επιστημονικό Συνέδριο «Διοίκηση & Οργάνωση των Ο.Τ.Α. μετά τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ»

 Ο Δήμος Νέας Σμύρνης συμμετείχε με αιρετούς και εργαζόμενους στο τριήμερο Επιστημονικό Συνέδριο «Διοίκηση και Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης του Καρπενησίου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Καρπενησίου και την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

 Σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης μας, ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωάννα Καρυοφύλλη παρέδωσαν σε 180 παιδιά της Νέας Σμύρνης τις κάρτες κολύμβησης.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνεργασία Δήμου Νέας Σμύρνης με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

 Συνάντηση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είχαν ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης, με επίκεντρο τη συνεργασία των δύο πλευρών στη Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΞΙΚΟΥ

 Στο πλαίσιο πολιτιστικής επαφής και συνεργασίας του Δήμου μας με την Δημοκρατία του Μεξικού μας δώρισαν ένα γλυπτό - φιλοτεχνημένο έργο, το οποίο θα εκτεθεί σύντομα σε κεντρικό σημείο της πόλης μας.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης τιμά τον Πρόεδρο της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής

Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. ο Andrew Parsons θα γίνει Επίτιμος Δημότης της Νέας Σμύρνης σε μια τελετή που θα διεξαχθεί στο Ψηφιακό Μουσείο της πόλης μας. Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει υπογράψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και πιστός στις δεσμεύσεις του έχει συνδιοργανώσει και φιλοξενήσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα και εκδηλώσεις ΑΜΕΑ στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης.

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ»  ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
«Εφηβεία από το Α έως το Ω» - Μία Ακαδημία για Γονείς

  Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων. Το θέμα ήταν «Ειδικά θέματα Πρόληψης στην Παιδική και Εφηβική υγεία» και εισηγήτρια η κυρία Άρτεμις Τσίτσικα (Αναπληρώτρια. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής, Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β ́ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων "Π & Α Κυριακού)

                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Με σεβασμό στο μήνυμα που εκπέμπει ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου,πραγματοποιήθηκε και φέτος η μαθητική παρέλαση των σχολείων, των φορέων και των συλλόγων στην πόλη μας.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τα παιδιά της Νέας Σμύρνης γνωρίζουν τα Παραολυμπιακά αθλήματα

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, το Ίδρυμα Agitos (Ίδρυμα για την επανένταξη των προσφύγων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο),και ο Δήμος Νέας Σμύρνης σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Ο Παραολυμπιακός Αθλητισμός Ενώνει - Para Sports Unite», την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, 11:00 - 18:00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στον υπαίθριο και στον εσωτερικό χώρο του «Φάρου».


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δωρεάν Εκμάθηση Κολύμβησης Παιδιών

Τη Δευτέρα 29/10/2018 και ώρα 19.00μ.μ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο που βρίσκεται μεταξύ των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης (Κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης), θα διανεμηθούν οι κάρτες των παιδιών που εντάσσονται στο πρόγραμμα Δωρεάν Εκμάθησης Κολύμβησης. Η παρουσία των δικαιούχων είναι απαραίτητη.
                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες για την μεγάλη ανταπόκριση και υποστήριξη στις ανάγκες της κοινωνικής ιματιοθήκης και κατ’ επέκταση των συμπολιτών μας.
Τα ράφια της ιματιοθήκης έχουν γεμίσει με παιδικά και εφηβικά ρούχα.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να δοθεί ο χρόνος ώστε να διατεθούν τα υπάρχοντα ρούχα. Με νεότερη ανακοίνωση θα αρχίσει η δομή να υποδέχεται και πάλι είδη ρουχισμού.

 

                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΛΑΠ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΛΑΠ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018

από 22/10 έως 30/10 ώρες 10:00 - 14:00 Γραφείο Παιδείας Δήμου Νέας Σμύρνης Ελ.Βενιζέλου 16, 5ος όροφος

 

                     ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

 

 

4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη – Historic Run

Στο πλαίσιο του φετινού Historic Run διεξήχθησαν αγώνες 10, 5 και 2,5 χιλιομέτρων με μαζική συμμετοχή αθλητών, δρομέων, συλλόγων από όλη τη Νέα Σμύρνη, αλλά κυρίως μεγάλου αριθμού μαθητών από τα σχολεία της πόλης μας. Οι συμμετέχοντες αλλά και όλοι οι Νεοσμυρνιοί είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός μέσα σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

4oς Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης τιμά τους παλαίμαχους του Πανιωνίου

Την Κυριακή, λίγο πριν την έναρξη του 4ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης θα τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα έξι από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου οι οποίοι έχουν τιμήσει με με την προσφορά τους όχι μόνο τη Νεοσμυρνιώτικη ομάδα αλλά και την πόλη μας.Πρόκειται για τους Γιώργο Σκρέκη, Στάθη Χάιτα, Γιώργο Δέδε, Δημήτρη Χριστοδούλου, Αντώνη Μανίκα και Δημήτρη Ναλιτζή.


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εσπερίδα για την ομαλή συμμετοχή των αλλοδαπών μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Τμήμα της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα, καθώς και με το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Ι.ΜΕ.ΠΟ.), διοργάνωσε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου, εσπερίδα με θέμα «Παράγοντες που επιδρούν στην ομαλή συμμετοχή των αλλοδαπών μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία». Οι έγκριτοι ομιλητές αναφέρθηκαν στους παράγοντες που επηρεάζουν την ένταξη των αλλοδαπών μαθητών στο σχολικό περιβάλλον καθώς και στην απαιτούμενη επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα κοινωνικής ένταξης πολιτών τρίτων χωρών.

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα Άρθρα...
«  Έναρξη Προηγούμενο 123456789 Επόμενο  Τέλος  »

Σελίδα 2 από 9
Εκδηλώσεις Δήμου Νέας Σμύρνης
> >
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ