Παράταση προθεσμίας δήλωσης μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων στους Ο.Τ.Α.

 Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, η προθεσμία μέσα στην οποία οφείλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να υποβάλλουν δήλωση στους οικείους δήμους περί της μη χρήσης των ακινήτων, στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση, προκειμένου να απαλλαγούν από τα αναλογούντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - POPULART ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τα Σεμινάρια ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - POPULART θα πραγματοποιούνται ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ Ελ. Βενιζέλου 87 - στάση τραμ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

Συμμετέχουμε όλοι στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου μας

  Ο Δήμος μας, προσανατολισμένος στην κυκλική οικονομία και στη βιώσιμη ανάπτυξη, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι οι δημότες μπορείτε να ανακυκλώνετε άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για το Δήμο μας.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ

  Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, στην προσπάθειά του για συνεχή βελτίωση και εκπαίδευση των υπαλλήλων του, τους προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και να βελτιώσουν έτσι τις δεξιότητές τους.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΝΕΑ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ 7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ & ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Ο Δήμος Νέας Σμύρνης προχώρησε στην μελέτη και κατασκευή νέας πόρτας εισόδου στο σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται επί των οδών Κράτητος και Αποστολάκη προς διευκόλυνση των παιδιών που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Άγιος Ανδρέας και στο 7ο Νηπιαγωγείο και την αποσυμφόρηση της κεντρικής Εισόδου - Εξόδου.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

Ξεκινούν από Δευτέρα 21/1/19 τα απογευματινά προγράμματα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Οι εγγραφές γίνονται στο Γραφείο  Αθλητισμού, Ελ. Βενιζέλου 78 στον 1ο όροφο, 8.30-13.00. Τηλ.2132025891, 2132025896

 

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» 2019

 

        ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

 

«ΜΑΘΕ! ΜΙΛΑ! ΖΗΣΕ!»

  Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του 5ου Δημοτικού Νέας Σμύρνης, ανακοινώνει την υλοποίηση διαδραστικής Ημερίδας ενημέρωσης μαθητών, δασκάλων, εκπαιδευτικών και γονέων για τα σοβαρά θέματα του bullying (σχολικός εκφοβισμός) και του εθισμού στα ηλεκτρονικά παιχνίδια (gaming disorder) που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε πλέον ως ψυχική διαταραχή.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Ανακοίνωση αλλαγής ωραρίου στην «ΩΡΑ ΚΟΙΝΟΥ» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης

  Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την αλλαγή ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για την περίοδο 2018-19 για τις ώρες κοινού από την Δευτέρα 14/1/19, με τα κάτωθι ωράρια:


ΠΡΩΪ 7.30-10.30 (Δευτέρα-Παρασκευή)
ΜΕΣΗΜΕΡΙ 12.00-14.00 (Δευτέρα-Σάββατο)
ΒΡΑΔΥ 18.30-20.00 (Δευτέρα-Πέμπτη) (εργαζόμενοι-φοιτητές)

 


 

Ενημερωτική εκδήλωση καθηγητών και γονέων σχετικά με τα προγράμματα Ρομποτικής

  Το γραφείο Παιδείας του δήμου Νέας Σμύρνης, διοργανώνει το Σάββατο 12-01-2019 και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου δήμου Νέας Σμύρνης (2ας Μαϊου 8, 3ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης) ενημερωτική εκδήλωση για την έναρξη της θεματικής ενότητας «Ρομποτικής» της δράσης «Φεστιβάλ Παιδείας» που υλοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη μας

 

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

                        

                              Για τα προγράμματα ΠΑγΟ 2018-2019

 

                                       ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

  Σύμφωνα με το ΦΕΚ5855/τεύχος Β’/28.12.2018 ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) από 1 Ιανουαρίου 2019 θα έχει την αρμοδιότητα χορήγησης προνοιακών παροχών σε άτομα με αναπηρία, επιδόματος στεγαστικής συνδρομής και επιδόματος ομογενών προσφύγων.
Οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται πλέον από τον ΟΠΕΚΑ.
Λόγω των εργασιών που απαιτούνται για τη μετάβαση αυτή, η υποδοχή του κοινού (Ελ.Βενιζέλου 16- 6 ος όροφος) θα ξεκινήσει και πάλι από τις 9 Ιανουαρίου 2019 στις καθορισμένες μέρες και ώρες.
Ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων για την μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα εξυπηρέτησης.


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ∆ΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ ∆ΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

  Προσκαλούμε τον υποψήφιο δικηγόρο, που επιθυμεί να πραγματοποιήσει μέρος της άσκησής του, διάρκειας έξι (6) μηνών (με δυνατότητα εξάμηνης παράτασης) στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης.

 

                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

                                        ΑΙΤΗΣΗ

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

  για την πρόσληψη ενός (1) δικηγόρου με σχέση έμμισθης εντολής με πάγια αντιμισθία

 

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Βράβευση εισαχθέντων στα ΑΕΙ/ΤΕΙ της χώρας και αριστούχων αποφοίτων έτους 2018

Σε μια λιτή αλλά έντονα φορτισμένη συναισθηματικά τελετή, πραγματοποιήθηκε χθες στο Ίδρυμα Ευγενίδου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η τελετή βράβευσης των αποφοίτων και των αριστούχων του έτους 2018 των σχολείων της πόλης μας.

 

 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΔΕ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ

  Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών του ∆ήμου Νέας Σμύρνης, που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη Ν.Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Λειτουργία ∆ημοτικού Κοιμητηρίου».
                        ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31/12/2018

 

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                          ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της χορωδίας των ΚΑΠΗ της πόλης μας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κυρίου Πασχάλη Τόνιου στον Πολιτιστικό πολυχώρο «Γαλαξίας», στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Τελετή εγκαινίων της νέας πτέρυγας και του νέου γυμναστηρίου του Σχολικού Συγκροτήματος της οδού Νικομηδείας

 Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση, που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος Νέας Σμύρνης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές των τεσσάρων σχολείων που συστεγάζονται στο μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της πόλης μας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια των νέων αιθουσών διδασκαλίας και του νέου γυμναστηρίου του Σχολικού Συγκροτήματος της οδού Νικομηδείας.

 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Βράβευση εισαχθέντων στα ΑΕΙ/ΤΕΙ της χώρας
και αριστούχων αποφοίτων έτους 2018

 O Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέας Γενιάς και Καινοτομίας Μαριέττα Μπακαλοπούλου σας καλούν στην εκδήλωση βράβευσης των εισαχθέντων στα ΑΕΙ της χώρας και των αριστούχων αποφοίτων του έτους 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου(Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο).
 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

6η Πρότυπη Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 6ης Πρότυπης Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου, που διεξήχθη στο Δήμο Νέας Σμύρνης, 14 έως 16 Δεκεμβρίου 2018.
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

 Αγαπητοί πολίτες, σάς ενημερώνουμε, ότι από τη Δευτέρα 17/12/2018 θα γίνει νέα διανομή αγαθών μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για ακριβή ημερομηνία,ώρα και τόπο παραλαβής με σχετικό μήνυμα στο κινητό τους (sms).

 

                                  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 

ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ

O Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης

Πραγματοποιήθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου 2018, τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης που βρίσκεται Ελευθερίου Βενιζέλου 18, στον 2ο όροφο.Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πατήρ Ιωάννης και η κορδέλα των εγκαινίων κόπηκε από την αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο της πόλης μας Σταύρο Τζουλάκη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστου Καπάταη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής Νότη Γιατζίδη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, όλων των εργαζομένων στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και ωφελούμενων από τη συγκεκριμένη Κοινωνική Δομή.

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “POPULART” - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑΣ

Ο Δήμος πραγματοποιεί Σεμινάρια Ψυχολογίας με τίτλο: ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


                                 Πληροφορίες ΕΔΩ

 

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας που θα γίνουν αύριο, 12 Δεκεμβρίου, σας παραθέτουμε περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία και τη δομή τους.


                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

              ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 
 

 

                                       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 

Συμμετοχή του Δήμου μας σε θεματικό συνέδριο για τα ΚΕΠ Υγείας

Στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα το 1ο θεματικό συνέδριο του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τίτλο "Ο Ρόλος των Κέντρων Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας στους Δήμους".                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

 Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κινηματογράφου Σπόρτιγκ έγινε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο Απολογισμός του Έργου της Δημοτικής Αρχής... Σεπτέμβριος 2014 – Σεπτέμβριος 2018... από τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη.
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (Σ.Δ.Ο.Π.Σ.) / e-synallages

 O Δήμος Νέας Σμύρνης στοχεύοντας στην άμεση εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολιτών δημιούργησε το Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων με κωδική ονομασία e-synallages. Αποτελεί ένα σημείο απρόσκοπτης και αδιάλειπτης εξυπηρέτησης, όπου κάθε συναλλασσόμενος μπορεί να έχει ενημέρωση για τις οικονομικές του συναλλαγές με το Δήμο.

 

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το λογότυπο του Δήμου Νέας Σμύρνης

To νέο λογότυπο του Δήμου Νέας Σμύρνης είναι φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Βάσσο Καπάνταη, γλυπτά του οποίου κοσμούν την Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης.

                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
«  Έναρξη Προηγούμενο 123 Επόμενο  Τέλος  »

Σελίδα 2 από 3
Εκδηλώσεις Δήμου Νέας Σμύρνης
> >
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ