ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/02, ΏΡΑ 16:00 έως 19:00 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αγαπητέ μαθητή-μαθήτρια,
Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 4406/2016 έχεις πλέον δικαίωμα να ψηφίζεις, εφόσον έχεις γεννηθεί μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31 Δεκεμβρίου του 2002.
Σε περίπτωση που κατοικείς στον Δήμο Νέας Σμύρνης, αλλά είσαι εγγεγραμμένος σε εκλογικούς καταλόγους άλλης περιοχής της Ελλάδας, θα πρέπει να επισκεφτείς άμεσα (μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2019) το ΚΕΠ της περιοχής σου για να υποβάλεις τη σχετική αίτηση και να μπορέσεις στην συνέχεια να ψηφίσεις στις Ευρωεκλογές, που θα διεξαχθούν το Μάιο, καθώς και στις βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές διεξαχθούν. Απαιτείται φυσική παρουσία σου στο ΚΕΠ και προσκόμιση της αστυνομικής σου ταυτότητας.
«Πλέον μπορείς να ασκήσεις το δημοκρατικό σου δικαίωμα του εκλέγειν ως υπεύθυνος πολίτης. Σου εύχομαι υγεία, πρόοδο και πάντα να εκτελείς υπεύθυνα τον κοινωνικό σου ρόλο».

                                                                                                                Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης

                                                                                                                      Σταύρος Τζουλάκης


 

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η πορεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος μας, στο πλαίσιο των κοινωνικών εκπαιδευτικών δράσεών του, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018 τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Η μέχρι σήμερα πορεία του, κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς σ' αυτό φοιτούν 140 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με την αμέριστη και ακαταπόνητη βοήθεια και καθοδήγηση 40 καταξιωμένων επαγγελματιών εθελοντών εκπαιδευτικών.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Βελτίωση και Αποκατάσταση Υπερτοπικού Άξονα οδού Αιγαίου-Κράτητος

 Ο Δήμος Νέας Σμύρνης συμμετέχει στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Αθήνας (0ΧΕ), όπου μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου μας εντάχθηκε και χρηματοδοτείται το έργο με τίτλο: «Βελτίωση και Αποκατάσταση Υπερτοπικού Άξονα οδού Αιγαίου - Κράτητος», που στοχεύει στην αστική αναγέννηση, που θα επιτευχθεί με τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της αισθητικής αναβάθμισης των κοινοχρήστων χώρων και των οδών εσωτερικού δικτύου γειτονιών της περιοχής παρέμβασης.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΑμεΑ

Ξεκινά το πρόγραμμα εκγύμνασης ΑμεΑ στο Β’ Δημοτικό Γυμναστήριο επί της οδού Αρτάκης 34.
Ημέρες και ώρες προγράμματος: TETAΡΤΗ 13:30-16: 30 και ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00-15:00
Το πρόγραμμα αφορά άτομα με διάφορα κινητικά προβλήματα, σύνδρομο Down, αυτισμό, νοητική υστέρηση,  διάσπαση προσοχής, υπερκινητικότητα. Εφαρμόζεται σε ατομικό (εξατομικευμένο) και σε ομαδικό επίπεδο (μικρές ομάδες)

Πληροφορίες: 2132025945, 2109319192

 

 

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΗΛΙΟΣ»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΗΛΙΟΣ», ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2006 ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, από τις τοπικές αυτοδιοικήσεις των Δήμων της Νέας Σμύρνης και του Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε: Ομήρου 60, 17124, Νέα Σμύρνη (1ος όροφος) Δευτέρα-Παρασκευή 9 π.μ.-2 μ.μ., Δευτέρα & Τετάρτη 5 μ.μ.-8 μ.μ. Τηλ.: 210 9336031, Fax: 210 9336793, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Οριστικά στο Δήμο Νέας Σμύρνης ο ιστορικός κινηματογράφος «Άτταλος»

Με εισήγηση του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας έλαβε, την Πέμπτη 31/1/2019, απόφαση, κατά πλειοψηφία, για την αγορά του χώρου έναντι του ποσού των 400.000 ευρώ. Ο «Άτταλος» κινδύνευε να μείνει κλειστός ή να μετατραπεί σε αποθήκη μετά την αδυναμία απόκτησης άδειας λειτουργίας από τον επιχειρηματία που είχε ενοικιάσει το χώρο.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Άνοιξαν σήμερα για το κοινό τρεις νέες παιδικές χαρές

 Δόθηκαν σήμερα στο κοινό τρεις νέες, πιστοποιημένες και ασφαλείς, παιδικές χαρές: της Αγίας Παρασκευής, της Αϊδινίου και της Δεξαμενής. Οι δύο πρώτες αποτελούν πρωτοποριακούς χώρους παιχνιδιού για όλη την Ελλάδα στο πρότυπο διεθνών παραδειγμάτων. Μέρος, μάλιστα, του εξοπλισμού τους έχει βραβευτεί με το Independent Living Design Award.                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες

 

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας κ Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης εξασφάλισε μέσω του Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής και διένειμε τρόφιμα σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες κάνοντας πράξη την Αλληλεγγύη στον Συνάνθρωπο.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΒΑ

Αγαπητοί πολίτες, σας ενημερώνουμε, ότι την Δευτέρα 28/1/2019 θα γίνει νέα διανομή αγαθών μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο παραλαβής με σχετικό μήνυμα στο κινητό τους (sms).
Σας ενημερώνουμε ότι  την Δευτέρα 28/1 και την Τρίτη 29/1, το Κέντρο Κοινότητας και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό. Οι ημέρες κοινού μεταφέρονται εκτάκτως  την Τετάρτη 30/1 και την Πέμπτη 31/1.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.


 

 

«Η Ευρώπη σου»

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες αλλά και στις επιχειρήσεις χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα τους, καθώς και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην διαδικτυακή πύλη παρουσιάζονται οι πραγματικές συνθήκες διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ όσοι Ευρωπαίοι πολίτες  επιθυμούν να εργαστούν η και να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ε.Ε, αλλά και στο επιχειρηματικό κομμάτι όσες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις επιθυμούν να μεταφερθούν η να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

 

Με παρέμβαση του Δημάρχου δόθηκε λύση στο «γηπεδικό» της ΚΑΕ Πανιώνιος

 Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, μετά από σειρά συναντήσεων και συζητήσεων με αυτοδιοικητικούς φορείς, έδωσε την καλύτερη δυνατή λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της ΚΑΕ Πανιώνιος.Καθοριστική στάθηκε η τελευταία συνάντησή του με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη, κατά την οποία αποφασίστηκε πως οι πέντε κρίσιμες αγωνιστικές της ομάδας μας θα διεξαχθούν στο νέο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Παράταση προθεσμίας δήλωσης μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων στους Ο.Τ.Α.

 Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, η προθεσμία μέσα στην οποία οφείλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να υποβάλλουν δήλωση στους οικείους δήμους περί της μη χρήσης των ακινήτων, στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση, προκειμένου να απαλλαγούν από τα αναλογούντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - POPULART ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τα Σεμινάρια ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - POPULART θα πραγματοποιούνται ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ Ελ. Βενιζέλου 87 - στάση τραμ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

Συμμετέχουμε όλοι στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου μας

  Ο Δήμος μας, προσανατολισμένος στην κυκλική οικονομία και στη βιώσιμη ανάπτυξη, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι οι δημότες μπορείτε να ανακυκλώνετε άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για το Δήμο μας.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ

  Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, στην προσπάθειά του για συνεχή βελτίωση και εκπαίδευση των υπαλλήλων του, τους προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και να βελτιώσουν έτσι τις δεξιότητές τους.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΝΕΑ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ 7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ & ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Ο Δήμος Νέας Σμύρνης προχώρησε στην μελέτη και κατασκευή νέας πόρτας εισόδου στο σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται επί των οδών Κράτητος και Αποστολάκη προς διευκόλυνση των παιδιών που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Άγιος Ανδρέας και στο 7ο Νηπιαγωγείο και την αποσυμφόρηση της κεντρικής Εισόδου - Εξόδου.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

Ξεκινούν από Δευτέρα 21/1/19 τα απογευματινά προγράμματα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Οι εγγραφές γίνονται στο Γραφείο  Αθλητισμού, Ελ. Βενιζέλου 78 στον 1ο όροφο, 8.30-13.00. Τηλ.2132025891, 2132025896

 

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» 2019

 

        ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

 

«ΜΑΘΕ! ΜΙΛΑ! ΖΗΣΕ!»

  Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του 5ου Δημοτικού Νέας Σμύρνης, ανακοινώνει την υλοποίηση διαδραστικής Ημερίδας ενημέρωσης μαθητών, δασκάλων, εκπαιδευτικών και γονέων για τα σοβαρά θέματα του bullying (σχολικός εκφοβισμός) και του εθισμού στα ηλεκτρονικά παιχνίδια (gaming disorder) που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε πλέον ως ψυχική διαταραχή.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Ανακοίνωση αλλαγής ωραρίου στην «ΩΡΑ ΚΟΙΝΟΥ» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης

  Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την αλλαγή ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για την περίοδο 2018-19 για τις ώρες κοινού από την Δευτέρα 14/1/19, με τα κάτωθι ωράρια:


ΠΡΩΪ 7.30-10.30 (Δευτέρα-Παρασκευή)
ΜΕΣΗΜΕΡΙ 12.00-14.00 (Δευτέρα-Σάββατο)
ΒΡΑΔΥ 18.30-20.00 (Δευτέρα-Πέμπτη) (εργαζόμενοι-φοιτητές)

 


 

Ενημερωτική εκδήλωση καθηγητών και γονέων σχετικά με τα προγράμματα Ρομποτικής

  Το γραφείο Παιδείας του δήμου Νέας Σμύρνης, διοργανώνει το Σάββατο 12-01-2019 και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου δήμου Νέας Σμύρνης (2ας Μαϊου 8, 3ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης) ενημερωτική εκδήλωση για την έναρξη της θεματικής ενότητας «Ρομποτικής» της δράσης «Φεστιβάλ Παιδείας» που υλοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη μας

 

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

                        

                              Για τα προγράμματα ΠΑγΟ 2018-2019

 

                                       ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

  Σύμφωνα με το ΦΕΚ5855/τεύχος Β’/28.12.2018 ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) από 1 Ιανουαρίου 2019 θα έχει την αρμοδιότητα χορήγησης προνοιακών παροχών σε άτομα με αναπηρία, επιδόματος στεγαστικής συνδρομής και επιδόματος ομογενών προσφύγων.
Οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται πλέον από τον ΟΠΕΚΑ.
Λόγω των εργασιών που απαιτούνται για τη μετάβαση αυτή, η υποδοχή του κοινού (Ελ.Βενιζέλου 16- 6 ος όροφος) θα ξεκινήσει και πάλι από τις 9 Ιανουαρίου 2019 στις καθορισμένες μέρες και ώρες.
Ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων για την μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα εξυπηρέτησης.


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ∆ΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ ∆ΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

  Προσκαλούμε τον υποψήφιο δικηγόρο, που επιθυμεί να πραγματοποιήσει μέρος της άσκησής του, διάρκειας έξι (6) μηνών (με δυνατότητα εξάμηνης παράτασης) στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης.

 

                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

                                        ΑΙΤΗΣΗ

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

  για την πρόσληψη ενός (1) δικηγόρου με σχέση έμμισθης εντολής με πάγια αντιμισθία

 

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Βράβευση εισαχθέντων στα ΑΕΙ/ΤΕΙ της χώρας και αριστούχων αποφοίτων έτους 2018

Σε μια λιτή αλλά έντονα φορτισμένη συναισθηματικά τελετή, πραγματοποιήθηκε χθες στο Ίδρυμα Ευγενίδου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η τελετή βράβευσης των αποφοίτων και των αριστούχων του έτους 2018 των σχολείων της πόλης μας.

 

 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΔΕ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ

  Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών του ∆ήμου Νέας Σμύρνης, που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη Ν.Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Λειτουργία ∆ημοτικού Κοιμητηρίου».
                        ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31/12/2018

 

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                          ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της χορωδίας των ΚΑΠΗ της πόλης μας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κυρίου Πασχάλη Τόνιου στον Πολιτιστικό πολυχώρο «Γαλαξίας», στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Τελετή εγκαινίων της νέας πτέρυγας και του νέου γυμναστηρίου του Σχολικού Συγκροτήματος της οδού Νικομηδείας

 Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση, που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος Νέας Σμύρνης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές των τεσσάρων σχολείων που συστεγάζονται στο μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της πόλης μας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια των νέων αιθουσών διδασκαλίας και του νέου γυμναστηρίου του Σχολικού Συγκροτήματος της οδού Νικομηδείας.

 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Βράβευση εισαχθέντων στα ΑΕΙ/ΤΕΙ της χώρας
και αριστούχων αποφοίτων έτους 2018

 O Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέας Γενιάς και Καινοτομίας Μαριέττα Μπακαλοπούλου σας καλούν στην εκδήλωση βράβευσης των εισαχθέντων στα ΑΕΙ της χώρας και των αριστούχων αποφοίτων του έτους 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου(Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο).
 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«  Έναρξη Προηγούμενο 123 Επόμενο  Τέλος  »

Σελίδα 1 από 3
Εκδηλώσεις Δήμου Νέας Σμύρνης
> >
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ