1
Γραφείο Τύπου
ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

Το Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Νέας Σμύρνης, εδρεύει στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 14.

Σχεδιάζει και εισηγείται την επικοινωνιακή πολιτική για την εκπλήρωση των στόχων του δήμου και αντίστοιχα προωθεί την εφαρμογή των ενεργειών που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση της επικοινωνιακής αυτής πολιτικής.

Διαχειρίζεται τις σχέσεις του Δήμου με τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο,είναι υπεύθυνο για τη σύνταξη,αναπαραγωγή και προώθηση δηλώσεων,ανακοινώσεων του Δημάρχου και των άλλων υπηρεσιών του Δήμου καθώς επίσης είναι αρμόδιο να συντάσσει και να επιμελείται τα δελτία τύπου του Δήμου.

Στις δραστηριότητες του περιλαμβάνονται η καταγραφή, η αξιολόγηση και η ανάλυση των ειδήσεων που αφορούν τη Νέα Σμύρνη, καθώς επίσης και η απάντηση, όταν αυτή χρειάζεται, στα σχόλια των εφημερίδων .

Είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση των δημοτών και του ευρύτερου κοινού για τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής

Οργανώνει, πραγματοποιεί εκδηλώσεις και παρέχει υποστήριξη σε συνέδρια άλλων φορέων, όπου συμμετέχει ο Δήμος Νέας Σμύρνης και ο Δήμαρχος.

Ενημερώνει την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

Συνεργάζεται με τους μαζικούς φορείς της πόλης , τους ενημερώνει για τις δραστηριότητες του δήμου και τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια.

 

Δήμος Νέας Σμύρνης Ελευθερίου Βενιζέλου 14, 17121

Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας& Δημοσίων Σχέσεων, 6ος όροφος

Πληροφορίες:Γεωργίου Μαρία

Τηλέφωνο: 213 2025936

Ε-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 

 


<< Πίσω
Εκδηλώσεις Δήμου Νέας Σμύρνης
> >
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων