Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του δήμου μας.

 

Η προσπάθεια αναβάθμισης για την αύξηση της χρηστικότητας συνεχίζεται.


Στόχος μας είναι ο «ηλεκτρονικός δήμος » να μπορέσει να καλύψει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για του δημότες μας. Είμαστε ανοιχτοί στις δημιουργικές σας παρατηρήσεις, σε  όλους εσάς που επισκέπτεστε το site μας.

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη. Πολλοί συμπολίτες μας δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, δημιουργώντας ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους ανέργους της πόλης μας με πρώτο βήμα την απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη.

Οι νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην τοπική αυτοδιοίκηση με το νόμο «Καλλικράτη» και με τή μεταφορά νέων αρμοδιοτήτων στους δήμους, αποτελούν μια σπουδαία ευκαιρία αποτελεσματικότερης αποκεντρωμένης διοίκησης. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι η μεταφορά των αντίστοιχων πόρων από την κεντρική διοίκηση στους Ο.Τ.Α.

Η καλή οικονομική κατάσταση του δήμου μας αποτελεί μια δικλείδα ασφαλείας, για να αντιμετωπίσουμε τη νέα κατάσταση.

Να προχωρήσουμε σε έργα – τομές στην πόλη μας. Να αντιμετωπίσουμε συνολικά τα προβλήματα του κυκλοφοριακού και της στάθμευσης, με παρεμβάσεις – αναπλάσεις. Παρεμβάσεις στον κεντρικό ιστό της πόλης αλλά και στα περιφερειακά της όρια, όπως Στροφή Νέας Σμύρνης – Κεντρική Πλατεία, Ομήρου – Κ. Παλαιολόγου, χάραξη ποδηλατοδρόμων με κατεύθυνση το παραλιακό μέτωπο και συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Στην προσπάθεια αυτή σας χρειάζομαι όλους συμπαραστάτες. Η πόλη αυτή δεν είναι ούτε «πράσινη» ούτε «γαλάζια» ούτε «κόκκινη». Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, αφορούν όλους μας και επομένως χρέος μας είναι, στο βραχύ ή μακρύ πέρασμά μας από τη δημοτική αρχή, να ανοίγουμε δρόμους καινούργιους, να δίνουμε προοπτική βελτίωσης της καθημερινότητάς μας και ελπίδα για μια ποιοτικότερη ζωή όλων μας.


Σταύρος Τζουλάκης

 
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ