Δήμος Νέας Σμύρνης και Αθλητισμός

 

Δήμος Νέας Σμύρνης και Αθλητισμός


Ο  Δήμος Νέας Σμύρνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αθλητισμό. Η ιστορική παράδοση της πόλης μας συνδέεται άμεσα με την εξέλιξη της ιδέας του αθλητισμού, σε τοπικό αλλά και εθνικό  επίπεδο. Με την έλευση των κατοίκων της Σμύρνης νέα αθλητικά ήθη και έθιμα έκαναν την εμφάνιση  τους, αλλάζοντας νοοτροπίες και αντιλήψεις που κυριαρχούσαν μέχρι τότε.
Στις μέρες μας η  Νέα Σμύρνη εξελίσσεται διαχρονικά, σε μια κυψέλη ανάπτυξης του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα ο αθλητισμός αποτελεί βασικό συστατικό ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας στη πόλης μας. Χιλιάδες πολίτες αθλούνται στα προγράμματα του δήμου αλλά και στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, κάνοντας τον αθλητισμό τρόπο ζωής και διεξόδου από την καθημερινότητα.
Οι επιτυχίες των αθλητικών μας σωματείων σε Εθνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αποτελούν παρακαταθήκη για τη μελλοντική ενίσχυση του αθλητισμού στη πόλη μας.Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς


Το Γραφείο Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2001 με σκοπό τη στήριξη των προγραμμάτων «αθλητισμός για όλους»  και  την προώθηση της δια βίου άσκησης σε όλους τους πολίτες.
Από την πρώτη  ημέρα ιδρύσεώς του , βασικό μέλημα της διοίκησης του Οργανισμού ήταν  η συμμετοχή στα προγράμματα του Δήμου να μην είναι προνόμιο των λίγων. Σήμερα, στα προγράμματα του Οργανισμού συμμετέχουν  πάνω από 2000 πολίτες του Δήμου μας, οι οποίοι απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες άθλησης και ψυχαγωγίας.
Στα άμεσα σχέδια του είναι η ανάπτυξη νέων σύγχρονων αθλητικών προγραμμάτων και ποιοτικών αθλητικών εκδηλώσεων, με απώτερο στόχο ο αθλητισμός να γίνει τρόπος ζωής και διέξοδός από τη καθημερινότητα  για όλους του πολίτες του Δήμου μας.

 

 Η Αντιδήμαρχος
Αθλητισμού  &  Πολιτισμού
Ιωάννα  Καρυοφύλλη

 

 

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUN-iCB7fwSG-Sx9VFTqBwCBGheyeyvYJvoDBbmfUrXf0OJxiYFg                http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSe9cQ-du80UR972EekJ9Ih28Q9yQEtAAzQjS66-ngJ6AjPPBo8yA            https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTbZuNlKSbe5CoUq-Kwh4LP8-b9E2TZ7tpbL3yosb2n7ibtG5n_

 
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ