ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020 ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ» ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 Το «Κέντρο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ-ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΔΗΜΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ σας ενημερώνει ότι Οι αιτήσεις για νέες εγγραφές με συνημμένα δικαιολογητικά υποβάλλονται από 10-5-2019 έως 31-5-2019 στο γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ. στην Βάρνης 1 & Εθνικής Στέγης 16 από 9:00 έως 14:00 καθημερινά.Read more...
 

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

Συνημμένα αναρτάται το με υπ’ αριθμ. πρωτ. 4313/2-5-2019 έγγραφο του Πρωτοδικείου Αθηνών.
                                ΕΓΓΡΑΦΟ

 

Επιβράβευση των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ν. Σμύρνης διοργανώνει την εκδήλωση επιβράβευσης των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ν. Σμύρνης.

                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Οι Αρμένιοι πρόσφυγες στην Ελλάδα: 1922-1940»
Έκθεση φωτογραφίας στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης

 Μια ενδιαφέρουσα έκθεση ιστορικής φωτογραφίας με θέμα «Oι Αρμένιοι πρόσφυγες στην Ελλάδα 1922 - 1940» διοργανώνει στο Ψηφιακό Μουσείο Σμύρνης & Νέας Σμύρνης ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το περιοδικό «Αρμενικά», από τις 6 έως τις 31 Μαΐου.

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 

O Δήμος Νέας Σμύρνης, τηρώντας το νόμο 4235/2014, που αφορά την προστασία των κατοικίδιων ζώων, αντικατέστησε με νέες, όλες τις παλιές πινακίδες ενημέρωσης των πολιτών για τον ασφαλή περίπατο των κατοικίδιών τους.


                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

 Ο Δήμος Νέα Σμύρνης και ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης βρίσκονται πάντα δίπλα στους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας και το αποδεικνύουν έμπρακτα σε καθημερινή βάση. Σειρά αυτή τη φορά είχε η Ένωση Ποντίων «Η Μαύρη Θάλασσα» η οποία θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορού & Μουσικής που θα γίνει στην Κίνα από τις 16 έως τις 26 Μαΐου 2019.

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

1η Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης Δήμου Νέας Σμύρνης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης, από 13 έως 19 Απριλίου 2019. Περιελάμβανε διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία, Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις για την σωματική και ψυχική υγεία των πολιτών καθώς και θεματικές Ημερίδες και Διαλέξεις από εξειδικευμένους ιατρούς και ειδικούς επιστήμονες.


                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ – ΝΗΠΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020 ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οι αιτήσεις για νέες εγγραφές μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ν. Σμύρνης για το επόμενο σχολικό έτος υποβάλλονται από 20-5-2019 έως και 12-6-2019 στο γραφείο της Δ/νσης του ΝΠΔΔ, Ελευθερίου Βενιζέλου 18, 3 ος όροφος από τις 9.00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. καθημερινά.

Read more...
 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Β ́ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Συλλόγων Γονέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ..Σ. της Δευτεροβάθμιας Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής. 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
«  Start  Prev 1234567 Next  End  »

Page 5 of 7
Events of municipality of Nea Smyrni
> >
Events Calendar
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ