Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Με σεβασμό στο μήνυμα που εκπέμπει ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου,πραγματοποιήθηκε και φέτος η μαθητική παρέλαση των σχολείων, των φορέων και των συλλόγων στην πόλη μας.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τα παιδιά της Νέας Σμύρνης γνωρίζουν τα Παραολυμπιακά αθλήματα

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, το Ίδρυμα Agitos (Ίδρυμα για την επανένταξη των προσφύγων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο),και ο Δήμος Νέας Σμύρνης σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Ο Παραολυμπιακός Αθλητισμός Ενώνει - Para Sports Unite», την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, 11:00 - 18:00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στον υπαίθριο και στον εσωτερικό χώρο του «Φάρου».


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δωρεάν Εκμάθηση Κολύμβησης Παιδιών

Τη Δευτέρα 29/10/2018 και ώρα 19.00μ.μ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο που βρίσκεται μεταξύ των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης (Κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης), θα διανεμηθούν οι κάρτες των παιδιών που εντάσσονται στο πρόγραμμα Δωρεάν Εκμάθησης Κολύμβησης. Η παρουσία των δικαιούχων είναι απαραίτητη.
                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες για την μεγάλη ανταπόκριση και υποστήριξη στις ανάγκες της κοινωνικής ιματιοθήκης και κατ’ επέκταση των συμπολιτών μας.
Τα ράφια της ιματιοθήκης έχουν γεμίσει με παιδικά και εφηβικά ρούχα.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να δοθεί ο χρόνος ώστε να διατεθούν τα υπάρχοντα ρούχα. Με νεότερη ανακοίνωση θα αρχίσει η δομή να υποδέχεται και πάλι είδη ρουχισμού.

 

                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΛΑΠ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΛΑΠ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018

από 22/10 έως 30/10 ώρες 10:00 - 14:00 Γραφείο Παιδείας Δήμου Νέας Σμύρνης Ελ.Βενιζέλου 16, 5ος όροφος

 

                     ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

 

 

4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη – Historic Run

Στο πλαίσιο του φετινού Historic Run διεξήχθησαν αγώνες 10, 5 και 2,5 χιλιομέτρων με μαζική συμμετοχή αθλητών, δρομέων, συλλόγων από όλη τη Νέα Σμύρνη, αλλά κυρίως μεγάλου αριθμού μαθητών από τα σχολεία της πόλης μας. Οι συμμετέχοντες αλλά και όλοι οι Νεοσμυρνιοί είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός μέσα σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

4oς Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης τιμά τους παλαίμαχους του Πανιωνίου

Την Κυριακή, λίγο πριν την έναρξη του 4ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης θα τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα έξι από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου οι οποίοι έχουν τιμήσει με με την προσφορά τους όχι μόνο τη Νεοσμυρνιώτικη ομάδα αλλά και την πόλη μας.Πρόκειται για τους Γιώργο Σκρέκη, Στάθη Χάιτα, Γιώργο Δέδε, Δημήτρη Χριστοδούλου, Αντώνη Μανίκα και Δημήτρη Ναλιτζή.


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εσπερίδα για την ομαλή συμμετοχή των αλλοδαπών μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Τμήμα της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα, καθώς και με το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Ι.ΜΕ.ΠΟ.), διοργάνωσε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου, εσπερίδα με θέμα «Παράγοντες που επιδρούν στην ομαλή συμμετοχή των αλλοδαπών μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία». Οι έγκριτοι ομιλητές αναφέρθηκαν στους παράγοντες που επηρεάζουν την ένταξη των αλλοδαπών μαθητών στο σχολικό περιβάλλον καθώς και στην απαιτούμενη επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα κοινωνικής ένταξης πολιτών τρίτων χωρών.

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΤΟΠΨΥ)

Η Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ημερίδα με θέμα «Διαζύγιο: χωρισμένοι σύζυγοι, ενωμένοι γονείς».

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018 ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Για το έτος 2018 κατατέθηκαν στο Νομικό Πρόσωπο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης 274 αιτήσεις για παιδικά τμήματα και 134 αιτήσεις για βρεφικά τμήματα.
                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών πραγματοποίησαν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 δράση συλλογής σχολικών ειδών.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η συνεργασία Δήμου και πολιτών θα φέρει αλλαγή νοοτροπίας στη διαχείριση των αποβλήτων

Ο Δήμος μας έχει ενεργοποιήσει τακτικές για την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να μειώνουμε τα απορρίμματα που μεταφέρονται στο ΧΥΤΑ Φυλής και να αυξάνουμε την ανακύκλωση στους μπλε κάδους με κορύφωση το έτος 2017 (όπως φαίνεται στα γραφήματα 1 και 2). Συνεχίζουμε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα το έτος 2018.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πρόγραμμα για τα Δικαιώματα, την Ισότητα και την Ιθαγένεια

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης συμμετέχει στο πρόγραμμα για τα Δικαιώματα, την Ισότητα και την Ιθαγένεια (RIGHTS,EQUALITY AND CITIZENSHIP PROGRAMME) με το έργο που φέρει τον τίτλο: «APProach/ Connceting EU mobile citizens with their welcoming cities».


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                      ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύναψης συμβάσεων του Δήμου μας με τα κυλικεία όλων των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Νέας Σμύρνης, οπότε ξεκινά άμεσα η σίτιση απόρων μαθητών και μαθητών με οικονομικά προβλήματα.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

 Ανάρτηση αποτελεσμάτων παιδικών σταθμών 2018-2019

 

                      ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ»  ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
«Εφηβεία από το Α έως το Ω» - Μία Ακαδημία για Γονείς

  Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το Πρόγραμμα «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ» «Εφηβεία από το Α έως το Ω:  Μία Ακαδημία για Γονείς»
ΕΓΓΡΑΦΕΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ 08 / 10 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 17 / 10 / 2018, στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του Δήμου, Ελ.Βενιζέλου 16, 3ος όροφος, τηλ:2132025840, καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00 .


                  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

 

“Το διαζύγιο: χωρισμένοι σύζυγοι, ενωμένοι γονείς

Στο πλαίσιο των δράσεών της η Τοπική Ομάδα Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας του Δήμου Νέας Σμύρνης σας προσκαλεί στην Ημερίδα με θέμα:

“Το διαζύγιο: χωρισμένοι σύζυγοι, ενωμένοι γονείς”

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στις 18:30 στην
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ν. Σμύρνης (2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος,
Πλατεία Ν. Σμύρνης) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Πρόγραμμα Κολύμβησης Ενηλίκων (Κοινού)

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 15/10/2018 ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο για το πρόγραμμα κοινού & το πρόγραμμα aqua aerobic.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ξεκινά σήμερα το «Κοινωνικό Φροντιστήριο»

Ξεκινά σήμερα, στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου στην οδό Κοραή, ο νέος θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την τρέχουσα σχολική χρονιά.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πιστοί στο ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού τους, οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στη Νέα Σμύρνη παρουσιάζουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που απευθύνονται στους συντοπίτες τους, αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν την ελληνική παράδοση. Κάθε σύλλογος ξεδιπλώνει τα δικά του ξεχωριστά τοπικά χαρακτηριστικά, την κουλτούρα, τη σκέψη και την ιστορία του.


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Περιόδου 2018-2019

Το Γραφείο Άθλησης και Νέας Γενιάς του Δήμου Νέας Σμύρνης,σε συνεργασία  με  τα  τμήματα  κολύμβησης  των  Αθλητικών  Συλλόγων (Πανιώνιος ΓΣΣ, ΑΟ ΜΙΛΩΝ και ΑΡΜΕΝΙΚΗ) θα υλοποιήσουν και φέτος το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης παιδιών ηλικίας 4 έως 8 ετών,τα οποία θα επιλεγούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Το πρόγραμμα  απευθύνεται  σε  οικογένειες  Δημοτών  ή  Κατοίκων  του Δήμου Νέας Σμύρνης.

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                          ΑΙΤΗΣΗ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ 1/2018

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΟΧ 1/2018 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ (101) ΚΑΙ ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (102).


Περισσότερα...
 

Συμμετοχή του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής κυρίου Γιατζίδη Παναγιώτη σε Επιστημονικό Συνέδριο

Με στόχο την παροχή ενημέρωσης και τεχνογνωσίας των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργανώνεται 3ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο «Διοίκηση και Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», το οποίο θα υλοποιηθεί, από την Πέμπτη ως το Σάββατο, 25 – 27 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης του Καρπενησίου.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΙΝΩΠΗΣ 13

Ο Δήμος μας άμεσα κατέθεσε αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για το πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων και των Νομικών τους προσώπων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στην προσπάθειά του για συνεχή βελτίωση και εκπαίδευση των υπαλλήλων του, τους προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και να βελτιώσουν έτσι τις δεξιότητές τους.
Χθες,οι πρώτοι 14 υπάλληλοι παρέλαβαν από τον Δήμαρχο κ. Τζουλάκη το αναγνωρισμένο (από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΑΣΕΠ) πιστοποιητικό χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών: “UNICERT PRIMARY”.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΠΕΠΦΑ

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης και ο Πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) κ. Δημήτριος Γρηγοριάδης υπέγραψαν χθες, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πρωτόκολλο συνεργασίας με στόχο την από κοινού δραστηριοποίησή τους στη δημιουργία υλικοτεχνικής υποδομής για κοινωνικό μαζικό αθλητισμό και αθλητισμό υψηλού επιπέδου καθώς και στους τομείς της εκπαίδευσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την καθιέρωση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού ως τρόπο ζωής.

                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επιτυχημένη αρχή για το πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων στο Δήμο μας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης για την περίοδο του Καλοκαιριού του 2018. Στο πρόγραμμα δήλωσαν συμμετοχή 135 παιδιά σε 3 διαφορετικές δεκαήμερες περιόδους. Η επιλογή τους έγινε με κοινωνικά κριτήρια από την Κοινωνική μας υπηρεσία ενώ χρηματοδοτήθηκε κατά 95% από τον προϋπολογισμό του Δήμου μας.


                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Tα Γυμναστήρια του Δήμου Ν. Σμύρνης εξοπλίστηκαν με καινούργια όργανα γυμναστικής.
Ενημερωθείτε για τα ωράρια των Δημοτικών Γυμναστηρίων στα τηλέφωνα 213 2025896 (Ελ. Βενιζέλου), 210 9319192 (Αρτάκης) και 213 2025899 (Αγ. Φωτεινής).                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, στα πλαίσια ενδυνάμωσης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων των υπαλλήλων του, έχει διοργανώσει πρόγραμμα εκπαίδευσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η εκπαίδευση έχει ξεκινήσει, και ήδη ο α΄ κύκλος ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σήμερα, 17/9/18 ξεκινά ο β΄ κύκλος. Η συμμετοχή είναι μεγάλη,καθώς δίνεται η δυνατότητα βελτίωσης ήδη υπαρχουσών δεξιοτήτων αλλά και απόκτησης αναγνωρισμένου πιστοποιητικού χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.


                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ενημερώνει τους δημότες του, που τυγχάνουν ιδιοκτήτες μη ηλεκτροδοτούμενων χώρων ότι σύμφωνα με το αρ. 222 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α’ 133/19-7-2018), ακίνητα, στα οποία διακόπτεται η ηλεκτροδότηση, απαλλάσσονται από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, από την ημερομηνία υποβολής δήλωσης του ιδιοκτήτη τους ή του νόμιμου εκπροσώπου αυτού προς τον οικείο δήμο, ότι δεν ηλεκτροδοτούνται και ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.


                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα Άρθρα...
«  Έναρξη Προηγούμενο 123456789 Επόμενο  Τέλος  »

Σελίδα 3 από 9
Εκδηλώσεις Δήμου Νέας Σμύρνης
> >
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ