7.000 δρομείς θα τρέξουν στον 4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Η Νέα Σμύρνη είναι έτοιμη να υποδεχθεί 7.000 δρομείς, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στον 4ο αγώνα Ιστορικής Μνήμης που φέτος αναμένεται να σπάσει και πάλι ρεκόρ συμμετοχών, όπως επισήμανε στην παρουσίαση του αγώνα, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού της Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν:                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Περιόδου 2018-2019

Το Γραφείο Άθλησης και Νέας Γενιάς του Δήμου Νέας Σμύρνης,σε συνεργασία  με  τα  τμήματα  κολύμβησης  των  Αθλητικών  Συλλόγων (Πανιώνιος ΓΣΣ, ΑΟ ΜΙΛΩΝ και ΑΡΜΕΝΙΚΗ) θα υλοποιήσουν και φέτος το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης παιδιών ηλικίας 4 έως 8 ετών,τα οποία θα επιλεγούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Το πρόγραμμα  απευθύνεται  σε  οικογένειες  Δημοτών  ή  Κατοίκων  του Δήμου Νέας Σμύρνης.

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                          ΑΙΤΗΣΗ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ 1/2018

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΟΧ 1/2018 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ (101) ΚΑΙ ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (102).


Read more...
 

Συμμετοχή του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής κυρίου Γιατζίδη Παναγιώτη σε Επιστημονικό Συνέδριο

Με στόχο την παροχή ενημέρωσης και τεχνογνωσίας των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργανώνεται 3ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο «Διοίκηση και Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», το οποίο θα υλοποιηθεί, από την Πέμπτη ως το Σάββατο, 25 – 27 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης του Καρπενησίου.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΙΝΩΠΗΣ 13

Ο Δήμος μας άμεσα κατέθεσε αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για το πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων και των Νομικών τους προσώπων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΙΩΝΙΚΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

Στο πρόγραμμα των Ιωνικών Γιορτών υπάρχουν οι εξής αλλαγές:
1) Αφιέρωμα στον Σουρή, Πασχάλης Τόνιος - Νέα Ημερομηνία 28
Σεπτεμβρίου, στις 20.30
2) Πέτρες στις τσέπες του - Δύο παραστάσεις 24/9 και 29/9 στις 20.30
3) Μακεδονία Ξακουστή - Νέα Ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου, στις 20.30

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στην προσπάθειά του για συνεχή βελτίωση και εκπαίδευση των υπαλλήλων του, τους προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και να βελτιώσουν έτσι τις δεξιότητές τους.
Χθες,οι πρώτοι 14 υπάλληλοι παρέλαβαν από τον Δήμαρχο κ. Τζουλάκη το αναγνωρισμένο (από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΑΣΕΠ) πιστοποιητικό χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών: “UNICERT PRIMARY”.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΠΕΠΦΑ

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης και ο Πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) κ. Δημήτριος Γρηγοριάδης υπέγραψαν χθες, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πρωτόκολλο συνεργασίας με στόχο την από κοινού δραστηριοποίησή τους στη δημιουργία υλικοτεχνικής υποδομής για κοινωνικό μαζικό αθλητισμό και αθλητισμό υψηλού επιπέδου καθώς και στους τομείς της εκπαίδευσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την καθιέρωση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού ως τρόπο ζωής.

                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επιτυχημένη αρχή για το πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων στο Δήμο μας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης για την περίοδο του Καλοκαιριού του 2018. Στο πρόγραμμα δήλωσαν συμμετοχή 135 παιδιά σε 3 διαφορετικές δεκαήμερες περιόδους. Η επιλογή τους έγινε με κοινωνικά κριτήρια από την Κοινωνική μας υπηρεσία ενώ χρηματοδοτήθηκε κατά 95% από τον προϋπολογισμό του Δήμου μας.


                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Tα Γυμναστήρια του Δήμου Ν. Σμύρνης εξοπλίστηκαν με καινούργια όργανα γυμναστικής.
Ενημερωθείτε για τα ωράρια των Δημοτικών Γυμναστηρίων στα τηλέφωνα 213 2025896 (Ελ. Βενιζέλου), 210 9319192 (Αρτάκης) και 213 2025899 (Αγ. Φωτεινής).                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, στα πλαίσια ενδυνάμωσης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων των υπαλλήλων του, έχει διοργανώσει πρόγραμμα εκπαίδευσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η εκπαίδευση έχει ξεκινήσει, και ήδη ο α΄ κύκλος ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σήμερα, 17/9/18 ξεκινά ο β΄ κύκλος. Η συμμετοχή είναι μεγάλη,καθώς δίνεται η δυνατότητα βελτίωσης ήδη υπαρχουσών δεξιοτήτων αλλά και απόκτησης αναγνωρισμένου πιστοποιητικού χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.


                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2018 Συνδυάζω – Μετακινούμαι

 

Ο Δήμος μας, για πρώτη χρονιά, θα συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνοντας μια εβδομάδα δράσεων που επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, όλων των ηλικιών, για τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης μέσα στις πόλεις.

 

 


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

 Η 3μελής Επιτροπή Εγγραφών του Ν.Π.Δ.Δ. ενημερώνει με την παρούσα τον πίνακα, στον οποίο αναγράφονται, κατά φθίνουσα σειρά μορίων, οι αιτήσεις εγγραφών που έγιναν δεκτές στους παιδικούς σταθμούς.Read more...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ενημερώνει τους δημότες του, που τυγχάνουν ιδιοκτήτες μη ηλεκτροδοτούμενων χώρων ότι σύμφωνα με το αρ. 222 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α’ 133/19-7-2018), ακίνητα, στα οποία διακόπτεται η ηλεκτροδότηση, απαλλάσσονται από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, από την ημερομηνία υποβολής δήλωσης του ιδιοκτήτη τους ή του νόμιμου εκπροσώπου αυτού προς τον οικείο δήμο, ότι δεν ηλεκτροδοτούνται και ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.


                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σμύρνη 1922 - Νέα Σμύρνη 2018: 96 χρόνια εθνικής μνημοσύνης.

Οι μνήμες παραμένουν άσβεστες.
Οι Αλησμόνητες Πατρίδες παραμένουν χαραγμένες για πάντα στις καρδιές μας.
Το χρέος και η ευθύνη να υπηρετήσουμε τα ιδανικά που χαράχτηκαν με αίμα,οφείλουν να μας ακολουθούν.


 

ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

 

Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, που συνεδρίασε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, μετονομάστηκαν τρεις δρόμοι της πόλης μας

 

 


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει τη λειτουργία Λέσχης Ανάγνωσης για τους ενήλικους δημότες και κατοίκους της πόλης μας, με δωρεάν συμμετοχή για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 – 2019.

Αιτήσεις από 17/9/2018 έως 26/9/2018 στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5 ος όροφος, (τηλ: 213 2025840),εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00. 

                  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

 

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Από σήμερα ξεκινά σε κεντρικά σημεία της πόλης μας η τοποθέτηση κόκκινων κάδων ανακύκλωσης για μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια. Σύμφωνα με υπολογισμούς, κάθε πολίτης αποσύρει από τη ντουλάπα του περίπου 15 κιλά ρουχισμού κάθε χρόνο, όμως δυστυχώς ένα μικρό μόνο μέρος επαναχρησιμοποιείται ή ανακυκλώνεται με αποτέλεσμα να καταλήγουν στα σκουπίδια επιβαρύνοντας το περιβάλλον.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

 Σας ενημερώνουμε ότι στις 12/9/2018 ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων για τους δικαιούχους - κατοίκους της Νέας Σμύρνης.
Ως εκ τούτου, τα χρήματα θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς τους έως την Δευτέρα 17/9/2018.

 


 

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 

 

                    Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ

 

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Υπογράφηκε την Τετάρτη 5η Σεπτεμβρίου 2018 μεταξύ του Δημάρχου Νέας Σμύρνης κ. Σταύρου Τζουλάκη και της αναδόχου εταιρίας «ΑΛΥΣΟΣ Α.Τ.Ε.», εκπροσωπούμενης από τον κ. Κοκοσαλάκη Χρήστο, το συμφωνητικό για την «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» επί της οδού Αρτάκης, στη θέση του οποίου προβλέπεται να ανεγερθεί το νέο Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τέλος εποχής για τα «θαλάσσια μπάνια»

 Στις 31 Αυγούστου έπεσε η αυλαία του προγράμματος «Θαλάσσια μπάνια» που με τεράστια επιτυχία διοργάνωσε για μία ακόμα φορά ο Δήμος Νέας Σμύρνης στις παραλίες της Βάρκιζας και στη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Οι συμμετοχές μελών των ΚΑΠΗ, δημοτών και πολιτών ξεπέρασαν τις 1.500 το τρίμηνο του Καλοκαιριού. Σύντομα θα ανακοινωθούν προγράμματα για τα μέλη των ΚΑΠΗ ώστε να απασχοληθούν όμορφα και δημιουργικά και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.                         

 

 

Πρόγραμμα 7ήμερων διακοπών για τα ΚΑΠΗ στη Σκύρο

Πέρσι ήταν η Σύρος. Φέτος είναι η Σκύρος. Σ’ αυτό το όμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί και στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα Skiros Palace θα απολαύσουν επτά ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Σμύρνης.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Βραδιές Σινεμά στο Άλσος Νέας Σμύρνης

 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει τις Βραδιές Σινεμά, με ένα Αφιέρωμα στον Ευρωπαϊκό και Διεθνή Κινηματογράφο.

 


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                            ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ 5 ΘΕΣΕΩΝ ΙΔΟΧ

Υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου έως και την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 18 στον 3°όροφο .

Ώρες προσέλευσης 9:00 έως 14:00


                                
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                    ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

«Ήλιος»,Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων & προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Σεμινάρια Γονέων–Παιδιών προσχολικής ηλικίας

 

Το Κέντρο Πρόληψης Ήλιος ξεκινά, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου νέα, πρωινά και απογευματινά, σεμινάρια για γονείς βρεφών και νηπίων. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των γονέων στην παρατήρηση και νοηματοδότηση της συμπεριφοράς των παιδιών τους και η ενίσχυση της ικανότητάς τους να σκέφτονται για το παιδί τους, για τον εαυτό τους αλλά και για την μεταξύ τους σχέση.

 


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Όλα είναι έτοιμα για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην πόλη μας. Το όλο εγχείρημα εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου Ν. Σμύρνης για την ανάπτυξη της κοινωνικής προσφοράς.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ

 

Λίγο πριν την έναρξη των Ιωνικών Γιορτών σημειώθηκαν στο θέατρο του Άλσους σημαντικές αλλαγές με σκοπό την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση των παραστάσεων από όλους τους θεατές.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΙΔΕΩΝ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι ενεργό μέλος του «Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας Εύξεινη Πόλη», ενός ευρωπαϊκού θεσμού που δημιουργήθηκε το 2012 με στόχο να διευκολύνει την διασυνοριακή, διακρατική και διαπεριφερειακή συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ, των περιφερειακών και τοπικών αρχών τους. Μεταξύ άλλων υλοποιούν κοινά έργα, ανταλλάσσουν εμπειρίες και βελτιώνουν το συντονισμό του χωροταξικού σχεδιασμού μέσω προγραμμάτων που συγχρηματοδοτεί η ΕΕ.

                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Σμύρνη–Νέα Σμύρνη Γέφυρες Πολιτισμού»

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
Ο Γιώργος Νταλάρας
με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης
Διεύθυνση Ορχήστρας: Hakan Sensoy                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
More Articles...
«  Start  Prev 1234567 Next  End  »

Page 2 of 7
Events of municipality of Nea Smyrni
> >
Events Calendar
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ